Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Πάολα Πεσσάρη

CRM & Digital Marketing Manager, Praktiker Hellas

Πάολα Πεσσάρη
Πάολα Πεσσάρη

Στέλεχος με βαθειά γνώση σε θέματα e-Commerce και νέες τεχνολογίες, ασκεί τα τελευταία 8 χρόνια καθήκοντα CRM & Digital Marketing Manager στην Praktiker Hellas, όπου είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της στρατηγικής Omnichannel / E-commerce.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως υπεύθυνη Digital Marketing στην αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel και σε θέσεις Marketing πολυεθνικών εταιρειών του εξωτερικού – όπως ενδεικτικά στη Shell Ολλανδίας. Σπούδασε στη Γαλλία και κατέχει μεταπτυχιακό σε European Public Affairs.

Πιστεύει ακράδαντα πως η τεχνολογία και το e-Business είναι οι κύριοι καταλύτες που οδηγούν σήμερα τις επιχειρήσεις σε ριζικό μετασχηματισμό, για να καταφέρουν να ανταποκριθούν επιτυχώς στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και στις απαιτήσεις των πελατών τους.

Η Πάολα Πεσσάρη θα συμμετάσχει στην ενότητα "AllThingsCommerce – Best Practices & the latest Updates in Social Commerce & Performance Marketing".

Διεθνείς ομιλητές

Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως οι KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands "to be less about ads and more about acts."
Lukas Maixner Ως Συνιδρυτής της Socialbakers, ο Lukas γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν τα brands για να αξιοποιήσουν τα Social Media και να αναπτύξουν μια κερδοφόρα στρατηγική που θα οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Jeanette Okwu Η Jeanette ασκεί καθήκοντα Global Business Director Digital & Social στην Spark44, ένα καινοτόμο διαφημιστικό agency το οποίο εξειδικεύεται στα luxury brands και την αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στόχος της είναι να αναπτύσσει στρατηγικές που προσφέρουν αξία στον καταναλωτή και τον ανταμείβουν για το χρόνο του. Να δημιουργεί εμπειρίες, τις οποίες ο κόσμος δεν αποφεύγει αλλά αντιθέτως ανυπομονεί να ζήσει.
Katarzyna Paliwoda Με πολυετή παρουσία στην Procter & Gamble, η Katarzyna ξεχώρισε ως Brand Manager της Gilette στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ συνολικά χειρίστηκε περισσότερα από 15 brands σε 9 αγορές. Πλέον, ως Partner CEE στο Facebook, η Katarzyna εστιάζει στο Retail & το FMCG, καλύπτοντας τις στρατηγικές ανάγκες των brands σε 28 χωρές.
Tim Pritchard Ως Head of Social Media του “Global Media Agency of the year”, σύμφωνα με το The Gunn Report, ο Tim εποπτεύει τους λογαριασμούς πελατών όπως οι John Lewis, Renault & Starbucks. Παράλληλα, συμβάλλει ως σύμβουλος του IAB UK στην εκπαίδευση της αγοράς γύρω από το Content & το Native.