Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Είσοδος Χρήστη

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Διπλή παρουσία για το Facebook στο AllThingsFacebook’17

Marketing Week Online | 3 Φεβρουαρίου 2017 | 18:38 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: News,Social Media,Συνέδρια

Με δύο senior στελέχη του θα δώσει το «παρών» το Facebook στο συνέδριο AllThingsFacebook, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς και το οποίο διοργανώνεται από το Marketing Week σε συνεργασία με την ThinkDigital.

Η Katarzyna Paliwoda, Partner CEE, θα συμμετάσχει στην ενότητα AllThingsContent, όπου θα παρουσιάσει όλες τις νέες δυνατότητες στην παραγωγή engaging περιεχομένου, όπως το Live Video, το 360 και τα Instagram Stories. Μέσα από συγκεκριμένα case studies, η Katarzyna θα μοιραστεί πολύτιμα insights και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για τη μέγιστη αξιοποίηση των σημαντικότερων content trends. Αντίστοιχα, στην ενότητα AllThingsContent, η Roos van der Zee, Client Solutions Manager, θα δείξει πώς μπορούν τα brands να επιτύχουν τους στόχους τους σε όλα τα στάδια του Marketing Funnel - από το Awareness και το Consideration, μέχρι το Loyalty. Το AllThingsFacebook θα υποδεχτεί επί σκηνής συνολικά 6 διεθνείς keynote ομιλητές, ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή ειδημόνων από την εγχώρια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο διατίθενται στο www.allthingsfacebook.gr.