Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

AllThingsFacebook’17: «Showing your boss social matters»

Marketing Week Online | 7 Φεβρουαρίου 2017 | 16:58 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: News,Social Media,Συνέδρια

Μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Social Media Marketers αφορά στο ROI των ενεργειών τους και πώς μπορούν να αποδείξουν ότι πράγματι τα Social Media φέρνουν αποτελέσματα.

Έχοντας συνεργαστεί με αμέτρητες κορυφαίες εταιρείες, ο Lukas Maixner, συνιδρυτής της Socialbakers, γνωρίζει τα θέλω και τις ανάγκες τους. Γι’ αυτό και θα συμμετάσχει στο συνέδριο AllThingsFacebook με θέμα ομιλίας το «Showing your boss social matters». Ο Lucas Maixner θα παρουσιάσει το «Social Media Health Index», ένα εργαλείο μέτρησης το οποίο ανέπτυξε η Socialbakers σε συνεργασία με τη Lenovo.

Στόχος τους ήταν ένα metric που θα επιτρέπει στα διευθυντικά στελέχη να κατανοήσουν γρήγορα και εύκολα την αποτελεσματικότητα των Social Media, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει το έργο των Social Media practitioners που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εν συνεχεία, στο δεύτερο μέρος της keynote ομιλίας του, θα μοιραστεί το case study της SAB Miller, μίας από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως, εξηγώντας πώς η σωστή ανάλυση των Social Media data τροφοδοτεί τους πωλητές της εταιρείας με τα κατάλληλα insights και οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις.

Ο Lukas Maixner είναι ένας από τους 6 ξένους ειδήμονες που θα ανέβουν στην σκηνή του AllThingsFacebook, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τη ThinkDigital.